Визначення вмісту радіонуклідів в деревині та продукції з деревини для лісокористувачів галузі на Сумщині та Чернігівщин

Опубліковано: 2024-04-23

Фахівці відомчої акредитованої випробувальної радіологічної лабораторії ДП «Новгород-Сіверська ЛНДС» здійснюють постійний радіологічний контроль продукції лісового господарства, що виробляється у 8 філіях ДП «Ліси України» в Сумській і Чернігівській областях.

   

Технічну компетентність і відповідність вимірювальним можливостям засвідчує чинне атестаційне свідоцтво про відповідність системи вимірювань вимогам ДСТУ ISO. Щорічно здійснюється повірка вимірювального обладнання. Сучасні потужності дозволяють проводити в найкоротші терміни якісне та своєчасне виконання заявок на надання науково-технічних послуг із визначення вмісту радіонуклідів у деревині та продукції з неї.

За результатами вимірювань зразків продукції замовникам надаються протоколи радіологічного дослідження щодо її радіаційної безпечності відповідно державним гігієнічним нормативам. Запрошуємо до співробітництва лісокористувачів і виробників лісопродукції.

 

ДП «Новгород-Сіверська ЛНДС»