Відбулися загальні збори трудового колективу УкрНДІЛГА

Опубліковано: 2024-03-28

28 березня у змішаному онлайн-офлайн форматі відбулися загальні збори трудового колективу Українського науково-дослідного інституту лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г. М. Висоцького.

Присутні заслухали звіт члена-кореспондента НАН України і НААН, доктора с.-г. наук, професора Віктора Ткача щодо результатів та підсумків його діяльності на посаді директора УкрНДІЛГА.

Зі звітом про хід виконання Колективного договору за період 2022–2023 рр. виступили: від адміністрації інституту – заступник директора Євген Шахнер, від профспілкової організації (ППО УкрНДІЛГА) – голова ППО УкрНДІЛГА Валентина Дишко.

У своїй доповіді заступник директора Євген Шахнер проінформував присутніх про підсумки господарсько-фінансової діяльності Інституту за звітній період, про проведені заходи та основні господарсько-фінансові показники.

Голова ППО УкрНДІЛГА Валентина Дишко зазначила, що профспілкова організація здійснювала свою діяльність у відповідності до норм Статуту Профспілки працівників лісового господарства України. Відзначила, що важливою також є підтримка пенсіонерів, які раніше працювали в Інституті, дітей членів профспілки та родин співробітників УкрНДІЛГА, які нині служать в ЗСУ.

Обговоривши представлені звіти, колектив УкрНДІЛГА відкритим голосуванням надав позитивну оцінку роботі директора й адміністрації Інституту та діяльності профспілкової організації у 2022–2023 рр.

Пресслужба УкрНДІЛГА